Smörgåstårtor, landgångar och smörrebröd

Välkommen till Ubåtshallen Restaurang & Catering, ledande leverantör av cateringtjänster i Malmö! Om du är på jakt efter den perfekta smörgåstårtan, utsökta landgångar eller smakrika smörrebröd, har du kommit rätt.

På Ubåtshallen Restaurang & Catering kombinerar vi traditionell svensk matkultur med moderna, innovativa smaker för att skapa smörgåstårtor och landgångar som inte bara är läckra, men också estetiskt tilltalande.

Smörgåstårta, topping

Våra smörgåstårtor är alltid ett populärt val, perfekt för alla typer av tillställningar, stora som små. Varje tårta är omsorgsfullt konstruerad med färska, lokala ingredienser för att säkerställa en rik och fyllig smakupplevelse. Vi erbjuder ett brett urval av smörgåstårtor – allt från klassiska kombinationer till unika kreationer anpassade efter dina önskemål.

Om du söker efter en lite lättare men lika utsökt alternativ, varför inte prova våra landgångar och smörrebröd? Fyllt med högkvalitativa råvaror och serverade med perfektion, kommer våra landgångar och smörrebröd att ta ditt evenemang till nästa nivå.

På Ubåtshallen Restaurang & Catering strävar vi efter att ge dig en oförglömlig matupplevelse, samtidigt som vi ger dig en bekymmersfri upplevelse. Vi tar stolthet i vårt arbete och vårt engagemang för kundnöjdhet är oöverträffad.

Så nästa gång du behöver catering för ditt evenemang, tänk på Ubåtshallen Restaurang & Catering. Vi ser fram emot att servera dig de bästa smörgåstårtorna, landgångarna och smörrebröden i Malmö. Kontakta oss idag för att planera ditt nästa evenemang!

Du behöver beställa minst 6 portioner av en variant åtminstone två vardagar innan du önskar hämta din beställning.

Välkommen med din cateringbeställning!

Smörgåstårtor

Räkor och lax – fylld med räk- och laxsallad toppad med hemgravad lax och handskalade räkor, gurka, citron och dill 95:- /per pers

Smörgåstårta

Rostbiff och skinka – fylld med krämig skinkröra och vispad leverpastej toppad med skinka, rostbiff, frukter och örter 85:- /per pers

Landgång

Räkor och ägg, hemgravad lax och hovmästarsås, skinka och mimosasallad, rostbiff och remoulade, sallad och säsongs grönt. 125:-

Smörrebröd

Smörrebröd på hembakat grovbröd:

2-3 st per person.

Handskalade räkor, rödlök, ägg och dill 55:-

Rostbiff med dansk remoulad och rostad lök 35:-

Mozzarellabollar med soltorkad tomat och pesto 35:-

Skånsk spickeskinka med örtfärskost 35:- 

Rökt kalkon med mimosasallad 35:-

Få veckomatsedel på epost

Registrera din epost och få menyn skickad varje vecka.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.