Julbord

Julbordet på Ubåtshallen 🎄

Dyk ner i julens smaker på Ubåtshallen! Oavsett om du föredrar traditionellt eller vegetariskt, så har vi något för varje gäst.

Kall servering
Kavring och vispat saffranssmör
4 x heminlagda sillar
Ägghalva med dillmajonäs och räka
Dillgravad lax och hovmästarsås
Varmrökt lax med romsås
Griljerad julskinka och senap
Lökkorv
Leverkorv
Kanelfläsk

Småvarmt
Janssons frestelse
Prinskorv
Kalvköttbullar
Rödbetssallad
Glacerade revben
Grönkåls och apelsinsallad med granatäpple
Rödkål
Brunkål

Dessert
Ris a la malta med saftsås
Ostbricka
Kakor och julgodis

Detta serveras på buffé hos oss på ubåtshallen eller som takeaway.
Pris: 595 kr per person (minimum 15 personer)

Vi har även ett speciellt Vegetariskt Julbord (lakto/ovo) tillgängligt på förbeställning.

Vegetariskt julbord (lakto/ovo)

Mot förbeställning

Kall tallrik
Kavring, vörtbröd och vispat saffransmör
4 sorters svill(inlagd svamp)
Ägghalva med dillmajonnäs
Sockersaltad rotselleri
Rostad pumpa med smörbönskräm
Griljerad kålrot

Småvarmt
Janssons frestelse med prästost
Baljväxtbullar
Rödbetssallad
Soja prinskorv
Glacerad portabello
Grönkål och apelsinsallad med granatäpple
Rödkål
Brunkål

Dessert
Ris a la malta med saftsås
Ostbricka
Kakor och julgodis

Detta serveras på buffé hos oss på ubåtshallen eller som takeaway.
Pris: 595 kr per person (minimum 15 personer)


Jultallrik – Ta med julen hem 🍽️

För dem som vill njuta av julens läckerheter i hemmets lugn, erbjuder vi vår speciella jultallrik.

Kavring och vispat saffranssmör
Lagrad ost
4 x heminlagda sillar
Ägghalva med dillmajonäs
Dillgravad lax och hovmästarsås
Griljerad julskinka och senap
Lökkorv
Kanelfläsk

Pris: 195 kr per person(minimum 10 personer)

Vid intresse av jultallrik och du/ni är färre än 10. Hör av er till oss (catering@ubatshallen.se) så samlar vi ihop önskemål.


Alla våra julrätter är tillgängliga för avhämtning och serveras också som buffé hos oss på Ubåtshallen efter överenskommelse.

Jultallriken kan beställas från den 27:e november.

Få veckomatsedel på epost

Registrera din epost och få menyn skickad varje vecka.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.