Cateringmenyer

Nedan finns olika exempel på bufféer för avhämtning. Vi har olika sorters snittar, kanapéer och bufféer.
Vi skräddarsyr såklart gärna ihop en buffé efter dina önskemål till företagsfesten, dopet eller bröllopet.

Beställning av catering görs till catering@ubatshallen.se eller genom att komma in och prata med oss.
Minsta beställning är 10 personer av en variant senast kl. 15 två dagar innan du önskar hämta din beställning.

Priserna som visas nedan är inklusive moms.
Det går även bra att sitta här på plats, då tillkommer en kostnad för personal och städ.

Snittar/kanapéer

Husets räksallad, rödlök och dill
Potatis, gubbröra och gräslök
Sockersaltad lax med kålrabbi, rökt majonnäs och bröd crunch
Rökt tuppbröst med tomat, färskost och gräslök
Karamelliserad brieost med morotspuré och havtorn
Ädelostkräm, honungs svängda betor och valnötter
Rostad jordärtskocka med prästostkräm och jordärtskockschips

55:-/st

Vegetarisk buffé
Foccacia  och olivtapenade
Couscoussallad med massor av grönt
Rostad zucchini, paprika och aubergine
Paj med semitorkade tomater och fetaost
Oliv och smörbönsallad
Svarta bönpuckar
Hummus
Citronyoghurt

Italiensk buffé
Focaccia med olivtapenade
Grönsallad – grönablad, rödlök och gurka
Tomatsallad med rostad zucchini och krutonger
Ört- och vitlöksmarinerade oliver
Pastasallad med pesto, mozzarella, kronärtskocka och soltorkad tomat
Prosciutto och milano salami
Basilikamarinerat kycklingbröst med rostad vitlökskräm

Säsongsbufféer

Vår/Sommar (alternativ 1)
Hembakt bröd och vispat smör
Grönsallad med senapsvinegrette
Potatissallad rädisor, sockerärtor och spenat
Paj med tomat och fetaost
Marinerade oliver
Rostad zucchini, paprika och aubergine
Prosciutto med ruccolapesto
Örtmarinerat kycklingbröst med aioli

Vår/Sommar (alternativ 2)
Hembakt bröd och vispat smör
Grönsallad och senapsvinegrette
Potatissallad med gurka, rabarber, spenat och örter
Paj med grön sparris och västerbottensost toppad med prosciutto
Citron svängda bunt morötter och knipplök
Melonsallad med mynta, lime och rostade fröer
Kallrökt lax med pepparotskräm
Varmrökt tuppbröst med grana padano och ruccolapesto

Tillval dessert

Vanilj och citron pannacotta med rabarberkompott, jordgubbar och kaksmulor
Mjölkchokladkräm med chokladsmulor och hallon
Mörk chokladterrin rårörda havtorn och hallon
Äppeltartelette med vaniljgrädde
Cheesecake med passionsfrukt och hallon

85:-/pers

Höst/Vinter (alternativ 1)

Hembakt bröd och vispat smör
Grönsallad – gröna blad, tomat, gurka, rödlök och senapsvinegrette
Honungsglaserade rotfrukter med fetaost och rostade fröer
Pumpa – rostad och picklad med citrussvängd grönkål
Betor med spenat, blå ädel, inlagda lökar och rostade valnötter
Örtmarinerat tuppbröst med rostad vitlöksfärskost
Prosciutto med ruccola och soltorkade tomater

Höst/Vinter (alternativ 2)

Hembakt bröd och vispat smör
Grönsallad – gröna blad, tomat, gurka, rödlök och senapsvinegrette
Potatisterrin med lagrad ost och timjan 
Honungsglaserade rotfrukter med fetaost och rostade fröer 
Endivesallad med äpple, blå ädel och rostade valnötter
Rökt rådjur med lingonkräm
Rosastekt oxe med brynt smör majonnäs och dragon

Få veckomatsedel på epost

Registrera din epost och få menyn skickad varje vecka.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.