Nedan finns olika exempel på cateringbufféer för avhämtning. Vi har olika sorters snittar och kanapéer, tematiska bufféer eller säsongsanpassade bufféer, Vill ni ha något annat så kan vi självklart lösa det!
Väljer ni att sitta här på plats tillkommer en kostnad för personal och städ.
Du behöver beställa minst 6 portioner av en variant senast kl. 15 två dagar innan du önskar hämta din beställning.
Beställning av catering görs till catering@ubatshallen.se eller genom att komma in och prata med oss.
Snittar/kanapéer
Husets räksallad, rödlök och dill
Potatis, gubbröra och gräslök
Sockersaltad lax med kålrabbi, rökt majonnäs och bröd crunch
Rökt tuppbröst med tomat, färskost och gräslök
Karamelliserad brieost med morotspuré och havtorn
Ädelostkräm, honungs svängda betor och valnötter
Rostad jordärtskocka med prästostkräm och jordärtskockschips
35:-/st inkl moms
Vegetarisk buffé
Hembakt bröd och vispat smör
Grönsallad och senapsvinegrette
Couscous sallad med oliver, kromärtskocka och örter
Rostad Blomkål med citrusvängd fänkål, beluga linser och rostade hasselnötter
Bakade småtomater med ruccola och örtrullade yoghurtbollar
Honungsglaserade rödbetor med fetaost, timjan och valnötter
Kikärtspuckar med tzatziki
200:-/pers inkl. moms
Italiensk buffé
Focaccia med olivtapenade
Grönsallad – grönablad, rödlök och gurka
Tomatsallad med rostad zuccini och vitlökskrutonger
Ört- och vitlöksmarinerade oliver
Pastasallad med pesto, mozzarella, kronärtskocka och soltorkad tomat
Prosciutto och milano salami
Basilikamarinerat kycklingbröst med rostad vitlökskräm
200:-/pers. inkl. moms
Säsongsbufféer
Vår/Sommar (alternativ 1)
Hembakt bröd och vispat smör
Grönsallad och senapsvinegrette
Potatissallad med ramslök, spenat och grön sparris
Gurka med rädisor och sockerärtor
Rostad blomkål med råhyvlad fänkål och citronvinägrett
Skånsk spickeskinka och nässelpesto
Örtdressat kycklingbröst från Knäred med bakade tomater och ruccola
237:-/pers. inkl. moms
Vår/Sommar (alternativ 2)
Hembakt bröd och vispat smör
Grönsallad och senapsvinegrette
Nypotatissallad med gurka, rabarber och brynt smörvinegrette
Citron svängda sommarmorötter och knipplök
Melonsallad med yoghurtbollar och rostade fröer
Skånsk spickeskinka med bakade småtomater och gräslöksfärskost
Rökt skånskt tuppbröst med ruccolapesto
265:-/pers. inkl. moms
Tillval dessert
Vitchoklad pannacotta med vaniljbakade rabarber, jordgubbar och havrecrunch
Mjölkchokladkräm med chokladsmulor och hallon
73:-/st inkl. moms
Höst/Vinter (alternativ 1)
Hembakt bröd och vispat smör
Grönsallad – gröna blad, tomat, gurka, rödlök och senapsvinegrette
Honungsglaserade rotfrukter med fetaost och rostade fröer
Pumpa – rostad och picklad med citrussvängd grönkål
Betor med spenat, blå ädel, inlagda lökar och rostade valnötter
Örtmarinerat tuppbröst med rostad vitlöksfärskost
Prosciutto med ruccola och soltorkade tomater
237:-/pers. inkl. moms
Höst/Vinter (alternativ 2)
Hembakt bröd och vispat smör
Grönsallad – gröna blad, tomat, gurka, rödlök och senapsvinegrette
Potatisterrin med lagrad ost och timjan
Honungsglaserade rotfrukter med fetaost och rostade fröer
Endivesallad med äpple, blå ädel och rostade valnötter
Rökt rådjur med lingonkräm
Rosastekt oxe med brynt smör majonnäs och dragon
265:-/pers. inkl. moms
Tillval dessert:
Chokladterrin rårörda havtorn och hallon
Äppeltartelette med vaniljgrädde
73:-/st inkl. moms