Catering till företag

Du behöver beställa minst 6 portioner av en variant åtminstone två dagar innan du önskar hämta din beställning.

Fruktkorg

Fruktkorg

Fruktkorg med godis

Smörgåsar

Halv Fralla

Frukostfralla, catering företag
Frukostfralla, catering företag
Hel och halv fralla

Hel Fralla

Tunnbrödswrap

-Soltorkad tomat/fetaost

-Ost/skinka

-Rostbiff, remoulade och rostad lök

-Salami/Brie

-Räksallad

Baguette

-Soltorkad tomat/fetaost

-Ost/skinka

-Rostbiff, remoulade och rostad lök

-Salami/Brie

-Räksallad 

Sallader

Salladsbox – se alternativ nedan

Caesarsallad – kyckling, bacon, matvete, romansallad, rödlök, småtomater, grana padano, krutonger och caesardressing

Varmrökt lax – grönsallad, quinoa, gurka, tomat, rödlök, sockerärtor, rostade fröer och dillmajonnäs

Grekisk sallad – grönsallad, quinoa, gurka, tomat, kalamataoliver, rödlök, vinegrette, rostade fröer och fetaost

Tomat och mozzarella- grönsallad, pastasallad med pesto, kalamataoliver, rödlök, kronärtskocka och rostade frön

Våra goda smörgåstårtor

Räkor och lax – fylld med räk- och laxsallad toppad med hemgravad lax och handskalade räkor, gurka, citron och dill

Rostbiff och skinka – fylld med krämig skinkröra och vispad leverpastej toppad med skinka, rostbiff, frukter och örter

Landgångar

Räkor och ägg, hemgravad lax och hovmästarsås, skinka och mimosasallad, rostbiff och remoulade, sallad och säsongs grönt.

Smörrebröd på hembakat grovbröd

Vi serverar smörrebröden på vårt hembakade grovbröd. Lämplig portion är 2-3 st smörrebröd per person.

Handskalade räkor, rödlök, ägg och dill

Rostbiff med dansk remoulad och rostad lök

Mozzarellabollar med soltorkad tomat och pesto

Skånsk spickeskinka med örtfärskost  

Rökt kalkon med mimosasallad

Kakor

Morotskaka 

Kärleksmums

Chokladboll med kokos

Kanelbullar 

Dryck

Kaffe/Te

Mineralvatten

Coca cola

Cola zero

Få veckomatsedel på epost

Registrera din epost och få menyn skickad varje vecka.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.