Catering Polisen

Catering

Alla priser exkl. moms
Kontakta: catering@ubatshallen.se

Dryck, Alkoholfri

Kaffe (inkl. mjök och/eller laktosfri mjölk/sojamjölk/havremjölk, socker, sötningsmedel) 21:-
Te (inkl. mjök och/eller laktosfri mjölk/sojamjölk/havremjölk, socker, sötningsmedel, honung) 21:-
Choklad 22,3:-
Mineralvatten (stilla) 17,9:-
Mineralvatten (kolsyrat) 17,9:-
Läsk 17,9:-
Juice 26,7:-

Rött vin (alkoholfritt) 47,2:-
Vitt vin (alkoholfritt) 47,2:-
Mousserande (alkoholfritt) 47,2:-
Öl (alkoholfritt) 34,8:-
Cider (alkoholfri) 34,8:-

Dryck, Alkohol

Rött vin (alkohol) 71,2:-
Vitt vin (alkohol) 71,2:-
Mousserande (alkohol) 71,2:-
Lättöl 34,8:-
Öl (alkohol) 63,2:-
Cider (alkohol) 63,2:-

Fika


Halv fralla med pålägg, grönska och garnityr 19,6:-
Hel fralla med pålägg, grönsak och garnityr 26,8:-
Torra kakor (ex. finska pinnar, drömmar, hallongrottor, havrekakor 13,4:-
Mjuka kakor (ex. vaniljhjärtan, chokladboll, makroner, nöttoppar, kokostoppar) 17,9:-
Kaffebröd (ex. kanelbulle, winerbröd, vetelängd, sockerkaka, tigerkaka, karlsbadersnurra) 22,3:-
Bakelser (ex. budapestbakelse, prinsessbakelse, napoleonbakelse, eclairbakelse) 39,3:-
Tårtor (ex. chokladtårta, jordgubbstårta, prinsesstårta, schwarzwaldtårta, marängtårta, cheescake, gräddtårta) 39,3:-
Praliner (chokladpraliner med minst 60% kakaohalt) 13,4:-
Frukt 10,7:-
Fruktsallad (portionsförpackad) 26,8:-
Fruktfat 35:-
Smoothies (med yoghurtbas) 40,2:-
Smoothie (utan yoghurtbas) 40,2:-
Yoghurt med musli 35:-
Yoghurt med bär 43:-
Nötbars 30:-

Mat


Dagens lunch (1) kött (inkl. sallad, bröd, smör, dryck) 97,3:-
Dagens lunch (2) fisk (inkl. sallad, bröd, smör, dryck) 97,3:-
Dagens lunch (3) fågel (inkl. sallad, bröd, smör, dryck) 97,3:-
Dagens lunch (4) veg (inkl. sallad, bröd, smör, dryck) 97,3:-
Salladslunch (1) med proteinkälla och kolhydratskälla 79,5:-
Salladslunch (2) med proteinkälla 79,5:-
Paj(inkl. sallad) Spenat och fetaostpaj m. ruccola, babyspenat, rödlök, soltorkade tomater och paprika 87,5:-
Soppa (inkl. bröd, smör) 79,5:-
Matigare smörgås/macka med pålägg, grönsak och garnityr 70,5:-
Baguette med fyllning, grönsak och garnityr 35,7:-

Middag à la carte (1) kött (inkl. sallad, bröd, smör, dryck) 200,9:-
Middag à la carte (2) fisk (inkl. sallad, bröd, smör, dryck) 223,3:-
Middag à la carte (3) fågel (inkl. sallad, bröd, smör, dryck) 200,9:-
Middag à la carte (4) vegetarisk (inkl. sallad, bröd, smör, dryck) 169,6:-


Meny 1 kött Trerätters middag (förrätt, varmrätt och dessert) 395:-
Meny 2 fisk Trerätters middag (förrätt, varmrätt och dessert) 425:-
Meny 3 fågel Trerätters middag (förrätt, varmrätt och dessert) 395:-
Meny 4 veg Trerätters middag (förrätt, varmrätt och dessert) 350:-

exempel:
Förrätt: Sockersaltad lax med brynt smöremulsion, citronsvängd blomkål, marinerad gurka och vattenkrasse
Huvudrätt: Tuppbröst från holmby med knipplök, morot, friterat morotsblast, skogssvampsås och blomsterkrasse
Dessert: Chokladmoussetårta med rårörda havtorn, hallon och oxalis

Snittar/Kanapéer 30:-/st

Välj en mingelkombination av nedanstående:

Husets räksallad,rödlök och dill
Potatis, gubbröra och gräslök
Sockersaltad lax med kålrabbi, rökt majonnäs och bröd crunch
Rökt tuppbröst med tomat, färskost och gräslök
Karamelliserad brieost med morotspuré och havtorn
Ädelostkräm, honungs svängda betor och valnötter
Rostad jordärtskocka med prästostkräm och jordärtskockschip

Mingelkombination bestående av tre olika rätter 90:-
Mingelkombination bestående av fyra olika rätter 120:-
Mingelkombination bestående av fem olika rätter 150:-
Mingelkombination bestående av sex olika rätter 180:-
Mingelkombination bestående av sju olika rätter 210:-

Vegetarisk buffé 180:-

Hembakt bröd och vispat smör
Grönsallad och senapsvinegrette
Couscous sallad med oliver, kromärtskocka och örter
Rostad Blomkål med citrusvängd fänkål, beluga linser och rostade hasselnötter
Bakade småtomater med ruccola och örtrullade yoghurtbollar
Honungsglaserade rödbetor med fetaost, timjan och valnötter
Kikärtspuckar med tzatziki

Italiensk buffé 180:-

Focaccia med olivtapenade
Grönsallad – grönablad, rödlök och gurka
Tomatsallad med rostad zuccini och vitlökskrutonger
Ört- och vitlöksmarinerade oliver
Pastasallad med pesto, mozzarella, kronärtskocka och soltorkad tomat
Prosciutto och Milano-salami
Basilikamarinerat kycklingbröst med rostad vitlökskräm

Vår/Sommar-buffe(alt1) 211:-

Hembakt bröd och vispat smör
Grönsallad och senapsvinegrette
Potatissallad med ramslök, spenat och grön sparris
Gurka med rädisor och sockerärtor
Rostad blomkål med råhyvlad fänkål och citronvinägrett 
Skånsk spickeskinka och nässelpesto
Örtdressat kycklingbröst från knäred med bakade tomater och ruccola

Tillval dessert 65:-
Vitchoklad pannacotta med vaniljbakad rabarber, jordgubbar och havrecrunch 65:-
Mjölkchokladkräm med chokladsmulor och hallon 65:-

Vår/Sommar-buffé (alt2) 236:-

Hembakt bröd och vispat smör
Grönsallad och senapsvinegrette
Nypotatissallad med gurka, rabarber och brynt smörvinegrette 
Citron svängda sommarmorötter och knipplök
Melonsallad med yoghurtbollar och rostade fröer
Skånsk spickeskinka med bakade småtomater och gräslöksfärskost
Rökt skånskt tuppbröst med ruccolapesto

Tillval dessert
Vitchoklad pannacotta med vaniljbakad rabarber, jordgubbar och havrecrunch 65:-
Mjölkchokladkräm med chokladsmulor och hallon 65:-

Höst/Vinter-buffé (alt 1) 211:-

Hembakt bröd och vispat smör
Grönsallad – gröna blad, tomat, gurka, rödlök och senapsvinegrette
Honungsglaserade rotfrukter med fetaost och rostade fröer
Pumpa – rostad och picklad med citrussvängd grönkål
Betor med spenat, blå ädel, inlagda lökar och rostade valnötter
Örtmarinerat tuppbröst med rostad vitlöksfärskost
Prosciutto med ruccola och soltorkade tomater

Tillval dessert
Chokladterrin rårörda havtorn och hallon 65:-
Äppeltartelette med vaniljgrädde 65:-

Höst/Vinter-buffé (alt 2) 236:-

Hembakt bröd och vispat smör
Grönsallad – gröna blad, tomat, gurka, rödlök och senapsvinegrette
Potatisterrin med lagrad ost och timjan 
Honungsglaserade rotfrukter med fetaost och rostade fröer 
Endivesallad med äpple, blå ädel och rostade valnötter
Rökt rådjur med lingonkräm
Rosastekt oxe med brynt smör majonnäs och dragon

Tillval dessert
Chokladterrin rårörda havtorn och hallon 65:-
Äppeltartelette med vaniljgrädde 65:-

exempel:
Höst/Vinter-buffé
(alt 1)


Hyra av mtrl och personal

Hyra av tallrik, bestick, glas, kaffekopp, pappersservett (finare kvalitét)(uppsättning för 10 pers) 45:-
Hyra av linne (För bord till 10 pers) 10:-
Hyra av bord och stolar (För 10 pers) 30:-
Hyra av serveringspersonal(per pers/timme) 250:-

Få veckomatsedel på epost

Registrera din epost och få menyn skickad varje vecka.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.